Mielipiteitä ja blogeja

Blogeja ja muualla julkaistua

Rahaa kuntapalveluihin -  ei hyökkäysaseisiin

31.5.2021
Espoon palveluja ei saada pelastettua ja parannettua, ellei valtio jaa valtiontukea olennaisesti enemmän Espoollekin, huomauttaa espoolainen kuntavaaliehdokas Arjo Suonperä.

Euroopalle on sanottava kyllä, EU:lle ei

10.10.2017
Pelkästään paikallisella taistelulla ei voida ratkaista EU-politiikan ongelmia. Siihen tarvitaan laajaa kansainvälistä yhteistyötä, joka tulee jatkumaan myös EU:n jälkeen.

Miten vihreästä tuli hankalaa vasemmisolle?

15.9.2017
Vaikka vihreyden tulisi olla luonteva osa vasemmistoa, ei se tunnu sinne oikein istuvan. Miksi näin ja mistä se voisi juontaa juurensa? Tätä pohtii SKP:n Uudenmaan piirisihteeri blogissaan.

Kokoomus rivejä hajottamassa Prideillä

2.7.2016
Helsingin Pride-päivänä tuntuu aina olevan kaunis sää. Tälläkin kerralla aurinko porotti niin, että käsivarret hieman kärventyivät kulkueen liikkeellelähtöä odotellessa.

Taitettu indeksi on eläkkeiden syöpä

3.3.2016
Puolueisiin sitoutumaton eläkeläisjärjestö Suomen Senioriliike r.y. käynnisti syyskuussa 2015 Kansalaisaloitteen, jonka tarkoitus on palauttaa nykyisin käytössä oleva työeläkeindeksi eli niin sanottu ”taitettu indeksi” takaisin alkuperäiseen muotoonsa ansiotaso- eli palkkaindeksiksi.  

Ei EU:lle – Suomella ei varaa EU:n jäsenyyteen

31.10.2014
SKP:n eurovaalitunnuksena on Hyvinvointivaltion puolesta – Ei EU:lle. Varatuomari Arjo Suonperä esittää kahdeksan perustetta sille, miksi tämä on toimivin vaihtoehto. Tärkeimmät syyt ovat taloudellisia, mutta ne eivät suinkaan ole ainoita.