Espoo

Espoon kapunkijärjestön puheenjohtaja Arjo Suonperä (kuvassa keskellä), on myös VEU:n puheenjohtaja.

Espoossa toimii useita SKP:n osastoja, jotka on yhdistetty Espoon kaupunkijärjestön alle. Toimintaan pääsee helposti mukaan ja omia ideoita saa toteuttaa mukavassa porukassa. Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki, joten myös sen kuntapolitiikassa riittää pureskeltavaa ja kommentoitavaa. 

Tervetuloa mukaan!

 

Matinkylän osaston omat verkkosivut >>>

Uutisia

Panoksia soteen eikä sotaan!

9.12.2021
Suomella ei ole varaa toisten sotaan varustautumisen tukemiseen ja oman väestönsä elintason ja arkipäivän turvallisuuden heikentämiseen, toteaa SKP:n Espoon kaupunkijärjestön puheenjohtaja ja aluevaaliehdokas Arjo Suonperä.

Flirttailu NATO:n kanssa pitää lopettaa

20.5.2021
SKP:n Espoon Matinkylän osasto on avannut omat verkkosivunsa. Käy tutustumassa espoolaisten tovereiden toimintaan ja lue muun muassa kuntavaaliehdokas Heikki Kurttilan koko vappupuhe.

Espoon kokoomuspolitiikka nakertaa tulevaisuuttasi – koska pohja pettää

28.10.2016
Espoon kokoomusjohtoisen kunnallispolitiikan tavoite maan toiseksi suurimmassa kaupungissa on vain tulevan budjetin tasapainottaminen. Muuttovoittoisen kaupungin väki lisääntyy, mutta ei isoilla veronmaksajilla. Sen sijaan väestö ikääntyy ja tarvitsisi enemmän ja parempia terveyspalveluita, kohtuuhintaisia asuntoja, parempia kulkuyhteyksiä, lisää toimeentulotukea ja yhä suurempi yksinäisten joukko lisää inhimillistä vuorovaikutusta ja ikääntyvät yhteiskunnan hoivapalveluita.

Punainen päätoimittaja

1.10.2016
Espooseen muuttanut Marko Korvela, on hyvin merkittävässä roolissa paitsi Uudenmaan kommunistien toiminnassa, myös valtakunnan tasolla. Tiedonantajan päätoimittajan vastuulla on kommunistien oman viikkolehden luotsaaminen ja linjan pitäminen.

Luonnonystävällinen kuvataiteilija

28.8.2016
Kun mietimme sisältöä Uudenmaan Näköala-lehteen, ehdotin Lailahelena Lepistön haastattelua. Muistin hänen olleen viime kunnallisvaaleissa Espoossa SKP:n sitoutumattomana ehdokkaana. Lisäksi hän on kuvataiteilijana mielenkiintoinen.