Espoo

Espoon kapunkijärjestön puheenjohtaja Arjo Suonperä (kuvassa keskellä), on myös VEU:n puheenjohtaja.

Espoossa toimii useita SKP:n osastoja, jotka on yhdistetty Espoon kaupunkijärjestön alle. Toimintaan pääsee helposti mukaan ja omia ideoita saa toteuttaa mukavassa porukassa. Espoo on Suomen toiseksi suurin kaupunki, joten myös sen kuntapolitiikassa riittää pureskeltavaa ja kommentoitavaa. 

Tervetuloa mukaan!

Uutisia

Espoon kokoomuspolitiikka nakertaa tulevaisuuttasi – koska pohja pettää

28.10.2016
Espoon kokoomusjohtoisen kunnallispolitiikan tavoite maan toiseksi suurimmassa kaupungissa on vain tulevan budjetin tasapainottaminen. Muuttovoittoisen kaupungin väki lisääntyy, mutta ei isoilla veronmaksajilla. Sen sijaan väestö ikääntyy ja tarvitsisi enemmän ja parempia terveyspalveluita, kohtuuhintaisia asuntoja, parempia kulkuyhteyksiä, lisää toimeentulotukea ja yhä suurempi yksinäisten joukko lisää inhimillistä vuorovaikutusta ja ikääntyvät yhteiskunnan hoivapalveluita.

Punainen päätoimittaja

1.10.2016
Espooseen muuttanut Marko Korvela, on hyvin merkittävässä roolissa paitsi Uudenmaan kommunistien toiminnassa, myös valtakunnan tasolla. Tiedonantajan päätoimittajan vastuulla on kommunistien oman viikkolehden luotsaaminen ja linjan pitäminen.

Luonnonystävällinen kuvataiteilija

28.8.2016
Kun mietimme sisältöä Uudenmaan Näköala-lehteen, ehdotin Lailahelena Lepistön haastattelua. Muistin hänen olleen viime kunnallisvaaleissa Espoossa SKP:n sitoutumattomana ehdokkaana. Lisäksi hän on kuvataiteilijana mielenkiintoinen.