Toimiston esteettömyystiedot

Viljatie 4 B:n sisäänkäynnin vieressä ja läheisyydessä sisäpihalla on esteettömiä pysäköintipaikkoja. Saattoliikenteellä (taksi/tilataksi) on tilaa pysähtyä sisäänkäynnin edustalla. 

Ulko-ovella sisäpihalla on metallinen luiska, ulko-oven leveys on 85 cm. Ulko- ja väliovilla on matalat kynnykset. Rapussa on hissi kolmanteen kerrokseen, hissin ovien leveys on 80 cm ja itse hissin mitat 110 x 140 cm (leveys x pituus). Kolmannessa kerroksessa toimiston oven leveys on 80 cm, joka levennettävissä 30 sentillä.  

Kokoushuoneen oven leveys on 80 cm - kokushuoneen ovella hyvin matala kynnys. Toimiston wc-tilat ovat sukupuolineutraaleja. Toisessa vessoista on lievä, pehmeä kynnys ja wc-istuimen käsituet - oven leveys on 95 cm ja WC:n mitat 150 x 250 cm (leveys x pituus). Kaikki ovet ovat itseavattavia, mutta jos tarvitset apua soita meille! 

Toimistolla ei ole valitettavasti induktiosilmukkaa, äänimajakkaa, lattiaopasteita tai pistekirjoitettua materiaalia. 

Estettömyydestä lisätietoja antaa ja yhteyshenkilönä toimii Jiri Mäntysalo: 040 413 0997, jiri.mantysalo@desili.fi. Jos haluat sopia tapaamisen, ota yhteyttä mielellään etukäteen.

Toimiston ulko- ja sisäkuvia esteettömyyteen liittyen