Ajankohtaista

Uutisia

Kommunistit aluevaaleihin Kerava-Vantaalla

31.12.2021
Keravalainen Matti Christensen ja vantaalainen Thea Lausa lähtivät aluevaaleihin ehdolle useammastakin syystä – niistä vähäisimpänä ei suinkaan tovereiden kannustus.

Kommunistit taistelevat aluevaaleissa rahasta

22.12.2021
Suomen kommunistinen puolue on asettanut aluevaaleissa ehdokkaita kaikkialla Suomessa kamppailemaan parempien palveluiden puolesta.

Uudellamaalla keskustellaan sosialismista

13.11.2021
Torstaina 25. marraskuuta järjestetään Järvenpäässä keskustelua sosialismista. Mukana pitkäaikainen Tampereen Lenin-museon johtaja Aimo Minkkinen Zoomin välityksellä ja toimittaja Marko Korvela paikan päällä.

Pandemialla ei saa tehdä bisnestä

12.4.2021
SKP on yhdessä maailman 48 kommunistisen ja työväenpuolueen kanssa allekirjoittanut yhteisen julkilausuman, jossa tuomitaan kaikenlainen pandemian hyväksikäyttö.

Tule mukaan suunnittelemaan kesän Helsinki Pride -tapahtumaa!

26.3.2021
Suomen kommunistisen puolueen HLBT-toimintaryhmä Punainen sateenkaari puuhaa yhteistyössä Kommunistinuorten kanssa osallistumista Helsinki Pride -tapahtumaan ensi kesänä.
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.
Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.