Hanko

SKP:n Hangon osasto on pieni, mutta aktiviinen ja aikaansaapa. Olemme toimineet niin eläintenoikeuksien kuin ihmisten tasa-arvon puolesta. Reagoimme myös heti kun kuulimme Naton tekevän maihinnousun kaupunkiimme.

Lue alta lisää toiminnastamme ja tule itse rohkeasti mukaan! 

Uutisia

Elämä eläimelle: Hangossa taisteltiin eläinten puolesta!

1.10.2016
Raadolliset eläinkuljetukset saivat ihmiset liikkeelle. Noin kuukausi sitten facebookissa levisi video- ja valokuvamateriaalia eläinkuljetusrekoista Hangon sataman alueelta: käynnistyi vilkas ja kiivas keskustelu. Hangossa on syntynyt eläinten oikeuksia ajava laajapohjainen kansanliike ja aktiivisten kuntalaisten ansiosta Elämä eläimelle -mielenosoitus järjestettiin lyhyellä varoitusajalla.

Hanko Pride toi tasa-arvoa - ja töitä paikallisille yrittäjille

20.8.2016
Punaisen sateenkaaren uusmaalaiset aktiivit laittoivat idean Hanko Pridestä muhimaan syksyllä ja siitä kasvoi lopulta aivan loistava tapahtuma. Suomen kauneimmissa maisemissa pidetty Pride-marssi kartutti myös paikallisten yrittäjien kassoja.

Ei natojoukkoja Hankoon!

8.6.2016
Suomen solmima rauhankumppanuussopimus johti siihen, että alueellamme järjestettiin laaja sotaharjoitus. Koska joukot laskettiin maihin juuri Hangossa, päätimme olla ottamassa niitä joukolla vastaan.