Vantaa

Kuvassa keskellä kaupunkijärjestömme puheenjohtaja Ossi Kähmi

Vantaalla riittää kommunisteilla tekemistä. Oman toiminnan lisäksi ollaan aktiivisesti mukana erilaisissa kamppailuissa ja esimerkiksi rauhan ja kulttuurin edistämisessä. SKP:n aktiivit ovat osallistuneet mm. terveysasemien pelastamiseen ja koulukamppailuihin. Meidän mielestämme vantaalaisilla on oikeus laadukkaisiin lähipalveluihin. Jos sinäkin haluat olla mukana viemässä Vantaata vasemmalle, niin ota meihin yhteyttä ja keksitään sinullekin paikallispoliittista tekemistä!

Vantaan kaupunkijärjestön kotisivuille >>>

Asukkaiden Vantaa on vantaalaisten kommunistien oma lehti >>>

 

Uutisia

Kaupunginhallitus keskustelee korruptiosta, entinen kaupunginjohtaja samanaikaisesti lahjusoikeudenkäynnissä

28.10.2016
Vantaan kaupunginhallitus vastaa oikeusministeriön luonnokseen korruption vastaiseiseksi strategiaksi. Vantaalla vastauksen pohdinta oikeusministeriön korruptionvastaisen startegian luomiseksi vuosille 2016-2020 osuu mielenkiintoiseen aikaan. Käydäänhän samanaikaisesti oikeuutta entistä apulaiskaupunginjohtaja Vantaan entinen apulaiskaupunginjohtaja Jukka Peltomaa joka vastaa oikeudessa parhaillaan lahjussyytteisiin. Vantaan entinen apulaiskaupunginjohtaja Jukka Peltomaa joka vastaa oikeudessa parhaillaan lahjussyytteisiin. Jukka Peltomäkeä vastaan.

Vantaalaisnuorille jaetaan torjunta-aseita kutsunnoissa

28.10.2016
Ylä- ja alapäähän huomiota kutsunnoissa Vantaan opiskeluterveydenhoitajat jakavat kondomeita Vantaan kutsunnoissa 19 -28.10.2016. Kutsunnoissa tavoittaa lähes koko ikäluokan ja kondomi jaetaankin keskustelun kera. Seksuaalisuudesta, ehkäisyn merkityksestä, ehkäisumenetelmistä ja seksitaudeista jaetaan tietoa. ”Kutsuntakondomissa on myös ohjeet ilmaisten kondomien lisätilaukseen.

Facebook-sivun näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.