Lyhyempi työaika-Helsinki Seminaari (SIIRTYY SYKSYYN 2020)

21.3.2020 klo 10:00


Tapahtuma siirtyy syksyyn 2020 Corona-virus Epidemian vuoksi. Kaksipäiväisessä matalan kynnyksen seminaarissa paneudutaan työajan teemoihin. Seminaariin käydään monenlaisia ja moniäänisiä keskusteluja, esitetään aloitteita sekä pohditaan ja visioidaan työelämän tulevaisuutta Euroopassa. Kahden päivän aikana haetaan väyliä taisteluun lyhyemmän työajan puolesta ja mietitään, miten aihe voidaan nostaa yhteiseksi asiaksi ay-liikkeessä. Keskusteluja johdattelee työajan lyhentämisen argumentit ja tavoitteet.

Lyhyempi työaika - Helsinki-seminaari järjestetään 21.-22. maaliskuuta 2020 Helsingissä, osoitteessa Katajanokanlaituri 4.

Kaksipäiväisessä matalan kynnyksen seminaarissa paneudutaan työajan teemoihin. Seminaariin käydään monenlaisia ja moniäänisiä keskusteluja, esitetään aloitteita sekä pohditaan ja visioidaan työelämän tulevaisuutta Euroopassa. Kahden päivän aikana haetaan väyliä taisteluun lyhyemmän työajan puolesta ja mietitään, miten aihe voidaan nostaa yhteiseksi asiaksi ay-liikkeessä. Keskusteluja johdattelee työajan lyhentämisen argumentit ja tavoitteet.

Ilmoittautuminen seminaariin aukeaa tammikuussa 2020. Ilmoittautuneet saavat sähköpostiin ennakkomateriaalia ennen tapahtumaa, jonka avulla voi virittäytyä valmiiksi seminaarin keskusteluihin ja toimintaan sekä tutustua eurooppalaisen työelämän seikkoihin. Ilmoittautuminen ei ole kuitenkaan välttämätöntä ja tapahtumaan voi osallistua myös hyvin ilman ennakkoilmoittautumista.

Lyhyempi työaika - Helsinki-seminaarin järjestää Suomen kommunistinen puolue yhteistyössä Euroopan vasemmistopuolueen ja Demokraattisen sivistysliiton (DSL) kanssa. Koko seminaarin ohjelma on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Tervetuloa toimimaan tulevaisuuden työelämän eteen! Tule mukaan Helsinki-seminaariin!