Ajankohtaista

Uutisia

Vielä ehdit asettua ehdokkaaksi omassa kunnassasi. SKP tuo kuntavaaleihin radikaalin, omannäköisensä vaihtoehdon eduskunnan ulkopuolelta.
Suomen kommunistinen puolue teki loppuvuonna 2020 sen, mitä moni piti korona-aikana mahdottomana: keräsi 5000 kannattajakorttia turuilla ja toreilla.
SKP:n Korson osasto vaatii, että Vantaan kaupunki lisää julkisen kiinteistöhoidon resursseja, ohjaa niitä nykyistä enemmän myös Korson alueelle eikä ulkoista kiinteistöhoitoa yksityisille yrityksille
Hoivatyö on kärsinyt vuosikausia ylikuormituksesta, koska alalle ei ole palkattu riittävästi tekijöitä. Suomen kommunistisen puolueen ay-ryhmä vaatii työajan lyhentämistä 30 tuntiin viikossa.
Marx-opisto on Demokraattisen sivistysliiton opintokeskuksen viikonloppukurssi, jossa opiskellaan marxilaista teoriaa ja käytännön toimintaa. Kesätapaaminen järjestetään Hauhon Vähäjärvellä.
Osallistu allekirjoittamalla adressi, linkki löytyy kirjoituksen lopusta!
Pandemiatilanne ei estä työläisiä juhlimasta vappua tänäkään vuonna.
2020-luvulle tultaessa sosialismin periaatteet eivät ole muuttuneet. Kirjoittaa Tiedonantaja Lenin Syntymäpäivänä.
Uusliberalismin ihanteeksi asettama kevyt valtio onkin nyt suurin ongelma reagoitaessa kriisiin.
Tähän mennessä kauppakassipalveluihin lisätyt voimavarat eivät selvästikään riitä. - Mistä apu? Pohtii Yrjö Hakanen
Maassamme on siihen kyllä varaa, kun jätetään lakki kourassa olevat, jo valmiiksi rikkaat vaille huomiota. Kertoo Tiedonantajan päätoimittaja Petra Packalén.
Tiedonantajan- lehti juttu maaliskuu 2020 https://www.tiedonantaja.fi/artikkelit/reilun-osuuskaupan-puolesta
Ehdokkaat ja heidän äänestysnumeronsa
HOK-Elannon vaaliohjelma 2020 Kommunistit ja Demokraatit
Tapahtuma siirtyy syksyyn 2020 Corona-virus Epidemian vuoksi. Kaksipäiväisessä matalan kynnyksen seminaarissa paneudutaan työajan teemoihin. Seminaariin käydään monenlaisia ja moniäänisiä keskusteluja, esitetään aloitteita sekä pohditaan ja visioidaan työelämän tulevaisuutta Euroopassa. Kahden päivän aikana haetaan väyliä taisteluun lyhyemmän työajan puolesta ja mietitään, miten aihe voidaan nostaa yhteiseksi asiaksi ay-liikkeessä. Keskusteluja johdattelee työajan lyhentämisen argumentit ja tavoitteet.